De ce să alegeți manualul de Biologie pentru clasa a VI a de la Editura Paralela 45?

 

O discuție cu autorii:

  • Sanda Bufnilă
  • Alexandru Croitoru
  • Alina Pogângenau

 

SANDA BUFNILĂ

Profesor de Biologie la Școala Gimnazială Nr. 46 din București. Gradul didactic I, cu 25 de ani vechime în învățământ. Metodist și membru în cadrul Consiliului Consultativ al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, formator național pentru Corpul de profesori evaluatori pentru examenele și concursurile naționale, în cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație. Dr.

ALEXANDRU CROITORU

Profesor de Biologie la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București. Gradul didactic I, cu 20 de ani vechime în învățământul preuniversitar și 15 ani în învățământul superior medical. Medic, șef de lucrări la UMF „Carol Davila” București. Inspector școlar pentru Biologie în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (2021-2022), master în Biologie, doctor în Medicină.

ALINA POGÂNGEANU

Profesor de Biologie la Colegiul Național „Cantemir-Vodă” din București. Gradul didactic I, cu 25 de ani vechime în învățământ. Metodist și membru în cadrul Consiliului Consultativ al Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Mentor de practică pedagogică.

 

Autor: Editura Paralela 45