🇪🇺 #LunaEuropeană 🇪🇺
Pe 2️⃣2️⃣ mai de la ora 🕕18:00 dăm startul unei dezbateri provocatoare: “Este democrația sub asediul- mașinăriei de minciuni-?”, ce va fi realizată în jurul unei cărți de actualitate recent tradusă în limba română- “Mașinăria de minciuni”- scrisă de Philip N. Howard (profesor la Universitatea Oxford și director al Programului pentru Democrație și Tehnologie de la Oxford) și apărută la @Editura Paralela 45. 🧑‍🏫Evenimentul este organizat în parteneriat cu @Liga Studenților în Științe Politice și Administrative (LSSPA-SNSPA).

📰 Discuția va fi despre modul în care tehnologia și rețelele de socializare influențează și manipulează opinia publică în procesele democratice. Se vor prezenta posibile soluții pentru aceste probleme, iar cei prezenți la dezbatere vor fi îndemnați să gândească critic în ceea ce privește dezinformarea.

Invitații vor fi:
♦Flavia Durach- coordonatoarea masteratului cu predare în limba engleză Digital Communication and Innovation din cadrul SNSPA.
♦Rufin Zamfir- analist Global Focus, expert în dezinformare.
♦Miruna Butnaru-Troncotă- coordonatoare CES.

📍Locație: sala 420, etaj 4, SNSPA, Bvd. Expoziției nr. 30A.

🥳 Dacă ești activ, vei avea șansa să câștigați volumul lui Philip N. Howard.

🤩 Vino și tu să afli mai multe despre aceste probleme și cum le poți contracara, dar și să cunoști experți în domeniu! 🤗
🔗 Link pentru a afla mai multe detalii despre carte: https://s9.ro/218g
#Centrul_de_Studii_Europene_SNSPA #DRIIE #CES #Dezinformare #Debate #EdituraParalela45

Autor: Editura Paralela 45