Editura Paralela 45 a publicat recent o carte-album cu și despre iubire, un excelent cadou și ghid pentru cei care nu mai știu cum să-i spună 𝙩𝙚 𝙞𝙪𝙗𝙚𝙨𝙘 persoanei dragi. Este vorba despre 𝙄𝙪𝙗𝙞𝙧𝙚𝙖. 𝙊 𝙘𝙚𝙡𝙚𝙗𝙧𝙖𝙧𝙚 𝙖 𝙧𝙤𝙢𝙖𝙣𝙩𝙞𝙨𝙢𝙪𝙡𝙪𝙞, 𝙙𝙚 𝙈𝙖𝙭 𝙈𝙤𝙧𝙧𝙞𝙨. Traducere în limba română de Alexandru M. Călin (poeme) și Dana-Ioana Chiriță (proză).

Inspiră-te din ce-i spunea Napoleon Bonaparte Josephinei Bonaparte sau Zelda Fitzgerald lui F. Scott Fitzgerald. Inspiră-te din cuvintele de iubire pe care i le adresa celebrul Winston Churchill soției sale, Clementine Churchill.

Personalități istorice marcante, scriitori și oameni politici, monarhi și pictori, actori și filosofi, nimănui nu-i e străin fiorul dragostei. În viața noastră de zi cu zi, ne bucurăm când îl simțim, ne bucurăm de momentele de dragoste și ne dorim ca acestea să nu se termine niciodată. Fie că ești în lumina reflectoarelor sau ai o viață liniștită și discretă, ești fericit când ești îndrăgostit!

Frumoasă, atractivă și utilă, antologia 𝙄𝙪𝙗𝙞𝙧𝙚𝙖. 𝙊 𝙘𝙚𝙡𝙚𝙗𝙧𝙖𝙧𝙚 𝙖 𝙧𝙤𝙢𝙖𝙣𝙩𝙞𝙨𝙢𝙪𝙡𝙪𝙞 cuprinde citate inspirate despre dragoste, rețete cu care să-ți impresionezi jumătatea, fragmente din scrisorile pe care iubiți celebri și le-au trimis de-a lungul timpului, o adevărată comoară pentru cei care doresc să-și surprindă jumătatea în luna iubirii.

În antologie veți mai găsi citate de Frida Kahlo, din scrisorile de dragoste adresate pictorului Diego Riviera și chiar mărturisirile pe care i le-a făscut Simone de Beauvoir lui Claude Lanzmann.

Shakespeare, Sappho, Rumi, Poe, Brontë, Albert Camus, Henri David Thoreau, Ian McEwen. Ce au acești autori în comun? Ei bine, au fost îndrăgostiți și au știut cum să-i comunice persoanei iubite care sunt culorile dragostei lor.

Albumul „Iubirea. O celebrare a romantismului” cuprinde secvențe de fericire din viața unor cupluri celebre, care ne pot inspira să ne dăm frâu liber emoțiilor și să avem curajul să-i spunem dragostei pe nume.

Cumpărați cartea 𝙄𝙪𝙗𝙞𝙧𝙚𝙖. 𝙊 𝙘𝙚𝙡𝙚𝙗𝙧𝙖𝙧𝙚 𝙖 𝙧𝙤𝙢𝙖𝙣𝙩𝙞𝙨𝙢𝙪𝙡𝙪𝙞 direct de pe site-ul Editurii Paralela 45, precum și din toate librăriile bune din țară, dar și pe platformele online care vând cărți.

Autor: Diana Iepure, Cătălina Bălan